CD FABRIEK

De CD-DVD Perserij in Weert is onderdeel van de Musicgroup bv in Weert een bruisend media bedrijf. Inmiddels hebben wij verdiensten liggen in allerlei visuele producties zie onze referenties. Bij ons kunt u altijd terecht voor uw eigen beheer projecten en natuurlijk maken wij ook gebruik van onze contacten om u verder te helpen  in de muziekwereld.

Fysiek product: laat je cd persen

Het is voor een artiest een absolute must om een fysiek product in handen te hebben in de vorm van een album cd of een single cd persen. Dat is nog steeds de gemakkelijkste manier om je muziek onder de aandacht van anderen te brengen. Alleen al een cd waar al je gegevens opstaan afgeven bij de radio of een dj in het land is een zeer mooie manier van promoten. En nog altijd stukken beter dan een mp3-tje versturen waar de kwaliteit absoluut niet goed van is. Mocht je het nog niet weten: een mp3-bestand is een gecomprimeerd bestand en doet absoluut afbreuk aan de opname die je in de studio hebt gedaan. Niet doen dus!

cd-fabriek

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een allround multimedia bedrijf. De CD Fabriek bv is de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd persing.

Naast het persen kunt u ook terecht bij ons voor het drukwerk zie www.dvdhoes.nl

De juiste verpakking  en vormgeving.

Ook de auteurs rechten kunnen wij voor u snel afwikkelen.

Kijk ook eens op ; http://www.cd-fabriek.nl/

© cdfactory.nl - Webdesign - Your Concept
Top
cdfactory.nl
Facebook
Twitter
YOUTUBE
LINKEDIN
GOOGLE