Cd persen bij de CD Perserij

Laat uw cd persen door de CD Perserij. Bij ons profiteert u van een super service, een  snelle levering en de lage prijzen.

Bij de CD Perserij kunt u uitstekend terecht als u uw DVD of CD wil laten maken.. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in digitale media.  Alles wat met cd maken en dvd persen te maken heeft. In onze CD DVD perserij kunt u terecht voor alle gangbare digitale-formaten. Het maakt niet uit of het gaat om een cd rom,  audio of een gebruiksaanwijzing of data CD DVD: bij de CD Perserij persen wij alles wat te maken heeft met CD DVD of andere media in elke oplage. Al vanaf 25 stuks inclusief hoes.

cd perserij

CD Perserij – Professionele CD lijnen voor cd persen

Wij maken in onze CD perserij gebruik van de beste machines  en productielijnen. De kwaliteit van onze CD en DVD is dan ook altijd zeer hoog en daarbij kunnen we ook nog eens heel snel
produceren (soms binnen 24 uur) geleverd op een plaats in Nederland of België. Hierdoor kunnen we de productiekosten laag houden. Gaat het om kleinere aantallen cd’s persen? Geen enkel probleem, want u kunt bij ons ook terecht voor het branden van uw CD DVD.

Hoe werkt het cd persen ?

De naam zegt het al. Het persen van een cd gebeurt met behulp van speciale  techniek. De benodigde media of audio of eventueel data worden dan direct op de cd geperst met behulp van een glasmaster Een cd of dvd  is gemaakt van plastickorrel en op zo’n cd zit weer een reflectie laag. Deze laag kaatst de laser retour in uw speler.  Bij het dvd cd persen in onze cd perserij worden korrels van pvc verwarmd en in de mal gespoten. Vervolgens drukken we de audio op de drager. Aansluitend met een speciale laag op de drager aan en ter bescherming van de reflectieve laag komt daar nog een laag overheen.

Cd perserij  en het bedrukken van uw cd

Wij kunnen meer dan puur en alleen het persen van cd-rom dvd. Wij zijn ook in staat om voor u het juiste artwork te produceren of een speciale verpakking. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende technieken  zeef of offset druk. Voor de meest scherpe en realistische afdrukken. Ook het voorafgaande proces kunnen wij eventueel verzorgen. Heeft u bijvoorbeeld een idee maar geen  ontwerp maken wij voor uw cd, een absolute professionele cover.

Premastering  Glasmastering of een menu aanbrengen ? – Geen probleem bij de CD Perserij

Als u een cd persing wilt maken of een dvd-productie tot uitvoer wil brengen, dan maken wij vooraf  eerst de pre-master en dan een glasmaster. Dit wordt ook wel een stamper genoemd. Dit exemplaar zal tevens de basis zijn voor een cd persing ,waarmee wij dan vervolgens de cd’s maken.

Eigenlijk slaat de term glas en pre master op twee fasen van het proces bij het maken van een cd persing. We hebben het dan over de eigenlijke mastering. Toch bestaat er scheiding tussen deze de onderdelen.  Zo tilt u het geluid naar een beter niveau soms zelfs een paar DB.

Geef meerwaarde aan u opname.
U kunt nog zo’n super opname hebben gemaakt , zonder een pre master zijn de inspanningen voor bijna  voor niets geweest. Laat daarom een medewerker van de Cd perserij u het werk van de mastering uit handen nemen. U ontvang van ons altijd een pre view cd een luister cd dus. Zo krijgt uw opname een absolute meerwaarde.  Met extra aandacht voor de opname, kunnen wij uw cd dvd productie boven zichzelf laten uitstijgen.

Kleine oplage cd persen of cd branden.

De een noemt het een cd branden of dvd cd dupliceren, de ander noemt het een kopie maken. Hoe u het zelf ook wilt noemen, Bij de CD Perserij zijn we al jarenlang gespecialiseerd in cd’s maken. Niet alleen voor grote oplages maar ook de kleine oplage al vanaf 25 stuks. Bij de kleine oplage wordt meestal gekozen voor cd duplicatie ,  terwijl bij grotere projecten de techniek van persen moet worden ingezet. Wilt u ook uw cd laten branden door de CD Perserij.  Onze producties zijn altijd  de beste kwaliteit volgens de ISSO specificatie van Philips ,en onze prijzen zijn uiterst laag. Wij hebben  ervaring opgedaan op dit gebied en we zijn dan ook al meer dan 22 jaar in deze branche werkzaam.  voor kwalitatief cd branden ook de kleine oplage kunt u het beste naar de CD Perserij gaan.

Plugging van uw cd persing

Wij beschikken over een eigen uitgeverij die op de juiste manier een rol speelt in de promotie en plugging van uw product. Zo kan de opname legaal gedownload worden via onze portals. Daarnaast melden wij uw geluiddrager bij de Top 40 en andere belangrijke contacten met betrekking tot het pluggen en promoten van uw cd of dvd op MP3 en Wav  opname . Wij hebben we een eigen ontwerp studio dat voor u muziek project een super professionele hoes flyer of poster kan ontwerpen. Uiteraard met een unieke barcode en bestelnummer op de cd dvd cover. Of wilt u uw cd productie onderbrengen bij een van onze labels ? Dat is mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

© cdfactory.nl - Webdesign - Your Concept
Top
cdfactory.nl
Facebook
Twitter
YOUTUBE
LINKEDIN
GOOGLE